Didi Kempot – Ati Dondong

 Intro : G  G  Am  D G
        G  G  Am  D G D

      G              G
ra maido kowe pancen ayu
         Em                     D
kinyis kinyis koyo ratu kencono wungu
        G      G7      C
akeh prio sing dadi korbanmu
          G    A            D
mburu tresno ngrusak pager ayu..

Int. Em D

  G                     G
kulitanmu putih moblong-moblong
         Em                  D
saben mlaku mesti ngegolke bokong
          G     G7     C
panganggonmu sarwo amencorong
       G         D          G
ora ngiro yen atimu koyo dondong..

   Em
dondong kecut kulite
          G
daginge legi nyontrot isine
    Am            D
mau dong cuma duite
         G
tresnane mung moro bandane..

Int. Am D G..

Reff :
        Em                    Em
 tego tenan sliramu nglarani liyan
          G                     G
 pingin sugih ngrusak tali bebrayan
             Em                       Em
 kembang melati tukule ning pinggir kalen
           D                       G   D
 pingin mukti ning malah dadi ra kajen..

Musik : G  G  Am  D G
        G  G  Am  D G D

  G                     G
kulitanmu putih moblong-moblong
         Em                  D
saben mlaku mesti ngegolke bokong
          G     G7     C
panganggonmu sarwo amencorong
       G         D          G
ora ngiro yen atimu koyo dondong..

   Em
dondong kecut kulite
          G
daginge legi nyontrot isine
    Am            D
mau dong cuma duite
         G
tresnane mung moro bandane..

Int. Am D G..

Reff :
        Em                    Em
 tego tenan sliramu nglarani liyan
          G                     G
 pingin sugih ngrusak tali bebrayan
             Em                       Em
 kembang melati tukule ning pinggir kalen
           D                       G 
 pingin mukti ning malah dadi ra kajen..
           D                       G 
 pingin mukti ning malah dadi ra kajen..

Outro : G






 
Please rate this chords

Your page rank:

Other People See