Didi Kempot – Jenang Ketan

 ♪ Capo di fret 1

Intro : C G D G
        C G D G D
 
                G
adoh-adoh aku rene yo dik
                Am
aku kangen karo kowe
                    D
mbentoyong jenang ketanku
                    D  
sing dadi kelangenanmu
             G  D
iki lho cah ayu..

              G
wes sesulan lawase yo dik
              Am
aku ra ketemu kowe
                    D
cekut-cekut cenat cenut
               D
rasane njero sirahku
           G
yen eling awakmu..

Reff :
             C
  jena..ng ketan 
                         C
  jenang ketan ndeplok dewe
           G
  bedo ra..sane
                     Am
  yen wes kangen opo wae
         A                   D
  karep ati pingin ketemu slirane..

             C
  jena..ng ketan 
                      C
  sing dadi kelangenanmu
              G
  iki lho cah ayu
                 D
  awan bengi ora turu
        D             G
  aku kangen eling sliramu..

             C
  jena..ng ketan 
                         C
  jenang ketan ndeplok dewe
           G
  bedo ra..sane
                D
  ora ngiro ora nyono
            D          G          
  nduk cah ayu ngene dadine..

Musik : C G D G   
        C G D G D   

              G
wes sesulan lawase yo dik
              Am
aku ra ketemu kowe
                    D
cekut-cekut cenat cenut
               D
rasane njero sirahku
           G
yen eling awakmu..

Reff :
             C
  jena..ng ketan 
                         C
  jenang ketan ndeplok dewe
           G
  bedo ra..sane
                     Am
  yen wes kangen opo wae
         A                   D
  karep ati pingin ketemu slirane..

             C
  jena..ng ketan 
                      C
  sing dadi kelangenanmu
              G
  iki lho cah ayu
                 D
  awan bengi ora turu
        D             G
  aku kangen eling sliramu..

             C
  jena..ng ketan 
                         C
  jenang ketan ndeplok dewe
           G
  bedo ra..sane
                D
  ora ngiro ora nyono
            D          G          
  nduk cah ayu ngene dadine..

Outro : C G D G
        C G D G






 
Please rate this chords

Your page rank:

Other People See