Didi Kempot – Muliyo

 ♪ Capo di fret 5

Intro : Am Em Dm Am
        Dm Am F E Am E

    Am
muliyo..
        Em
aku wis moh nompo
  Dm                 Am
tekamu mung gawe aku gelo
   Dm
sumpah aku wegah
        Am
nompo kowe sing wes salah
        E         
ojo nganti nekad mlebu ning ngomah..

    Am
tekamu..
           Em
wis ra tak karepke
   Dm                  Am
enggalo lungo ojo neng kene
 Dm
aku durung bali
       Am
tekane nganti sak'iki
         E                      Am
durung garing laraku sing kok tatoni..

Int. G  Am G Am E

Reff :
   Am
  ora mung krungu
                       E 
  sing nyawang dewe mripatku
   E 
  ora mung warto
               Am      F Am F E
  aku dewe ngerti nyoto..

   Am
  ora mung gelo
                       E 
  bareng ngerti kowe cidro
   E 
  ora mung loro
               Am
  mati wae aku lilo..

  Dm        
  mari durung suwe
          Am
  nggonku ngelalekke kowe
      E                     Am E
  tekamu kuwi malah ngelingake..

    Am
tekamu..
           Em
wis ra tak karepke
   Dm                  Am
enggalo lungo ojo neng kene
 Dm
aku durung bali
       Am
tekane nganti sak'iki
         E                      Am
durung garing laraku sing kok tatoni..

Int. G Am G Am E 

Reff :
   Am
  ora mung krungu
                       E 
  sing nyawang dewe mripatku
   E 
  ora mung warto
               Am      F Am F E
  aku dewe ngerti nyoto..

   Am
  ora mung gelo
                       E 
  bareng ngerti kowe cidro
   E 
  ora mung loro
               Am
  mati wae aku lilo..

  Dm        
  mari durung suwe
          Am
  nggonku ngelalekke kowe
      E                     Am E
  tekamu kuwi malah ngelingake..

    Am
muliyo..
        Em       Am
aku wis moh nompo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Dm Am Gm Dm
        Gm Dm Bb A Dm A

    Dm
muliyo..
        Am
aku wis moh nompo
  Gm                 Dm
tekamu mung gawe aku gelo
   Gm
sumpah aku wegah
        Dm
nompo kowe sing wes salah
        A         
ojo nganti nekad mlebu ning ngomah..

    Dm
tekamu..
           Am
wis ra tak karepke
   Gm                  Dm
enggalo lungo ojo neng kene
 Gm
aku durung bali
       Dm
tekane nganti sak'iki
         A                      Dm
durung garing laraku sing kok tatoni..

Int. C Dm C Dm A

Reff :
   Dm
  ora mung krungu
                       A 
  sing nyawang dewe mripatku
   A 
  ora mung warto
               Dm      Bb Dm Bb A
  aku dewe ngerti nyoto..

   Dm
  ora mung gelo
                       A 
  bareng ngerti kowe cidro
   A 
  ora mung loro
               Dm
  mati wae aku lilo..

  Gm        
  mari durung suwe
          Dm
  nggonku ngelalekke kowe
      A                     Dm  A
  tekamu kuwi malah ngelingake..

    Dm
tekamu..
           Am
wis ra tak karepke
   Gm                  Dm
enggalo lungo ojo neng kene
 Gm
aku durung bali
       Dm
tekane nganti sak'iki
         A                      Dm
durung garing laraku sing kok tatoni..

Int. C Dm C Dm A..

Reff :
   Dm
  ora mung krungu
                       A 
  sing nyawang dewe mripatku
   A 
  ora mung warto
               Dm      Bb Dm Bb A
  aku dewe ngerti nyoto..

   Dm
  ora mung gelo
                       A 
  bareng ngerti kowe cidro
   A 
  ora mung loro
               Dm
  mati wae aku lilo..

  Gm        
  mari durung suwe
          Dm
  nggonku ngelalekke kowe
      A                     Dm  A
  tekamu kuwi malah ngelingake..

    Dm
muliyo..
        Am       Dm
aku wis moh nompo..






 
Please rate this chords

Your page rank:

Other People See