Didi Kempot – Neng Ngawi

 Intro : C Em F..Dm..G.. 
        F G Em Am
        F G C G..

      C           F      C
srengenge padhangono ati iki
       Am                     Em
singkirno mendung sing ning langit kuwi
    F           G        Em           Am
aku kepingin nyawang senajan mung sedelo
     F         Dm       G    Dm  G
isih neng kene opo uwis lungo..

     C            F          C
rembulan sing ono ing langit biru
     Am                    Em
kancanono aku wong sing nandang rindu
   F            G      Em         Am
gandengen tanganku aku pingin ketemu
    F         G       C
ben mari roso kangene atiku..

Int. Am..Em..F..Am..
     Am..Em..F G C G..

Reff :
         C         Em     F
  neng kene neng kutho ngawi
       Dm             G   
  jnajine tansah ntresnani

  Int. F G C G

         F         Dm     F
  neng kene neng kutho ngawi
       Dm         G
  janjimu jare ra lali

    F      G    Em           Am
  naliko semono kowe pamit lungo
         F          G        C
  neng kene neng prapatan kartonyono..

[featuring]
     C         F        C
neng kene aku ora cidro janji
       Am                  Em
nganti mati sumpah aku ora lali
F          G          Em      Am
nduwe roso kangen aku yo isih seneng
     F        G           C
neng kene aku pingin urip bareng..

Int. Am..Em..F..Am..
     Am..Em..F G C G.. 

Reff :
         C         Em     F
  neng kene neng kutho ngawi
       Dm             G   
  jnajine tansah ntresnani

  Int. F G C G

         F         Dm     F
  neng kene neng kutho ngawi
       Dm         G
  janjimu jare ra lali

    F      G    Em           Am
  naliko semono kowe pamit lungo
         F          G        C
  neng kene neng prapatan kartonyono..
    F      G    Em           Am
  naliko semono kowe pamit lungo
         F          G        C
  neng kene neng prapatan kartonyono..

==ORIGINAL CHORD]]


Intro : B D#m E..C#m..F#.. 
        E F# D#m G#m
        E F# B F#..

      B           E      B
srengenge padhangono ati iki
       G#m                    D#m
singkirno mendung sing ning langit kuwi
    E           F#       D#m          G#m
aku kepingin nyawang senajan mung sedelo
     E         C#m      F#   C#m F#
isih neng kene opo uwis lungo..

     B            E          B
rembulan sing ono ing langit biru
     G#m                   D#m
kancanono aku wong sing nandang rindu
   E            F#     D#m        G#m
gandengen tanganku aku pingin ketemu
    E         F#      B
ben mari roso kangene atiku..

Int. G#m..D#m..E..G#m..
     G#m..D#m..E F# B F#..

Reff :
         B         D#m    E
  neng kene neng kutho ngawi
       C#m            F#  
  jnajine tansah ntresnani

  Int. E F# B F#

         E         C#m    E
  neng kene neng kutho ngawi
       C#m        F#
  janjimu jare ra lali

    E      F#   D#m          G#m
  naliko semono kowe pamit lungo
         E          F#       B
  neng kene neng prapatan kartonyono..

[featuring]
     B         E        B
neng kene aku ora cidro janji
       G#m                 D#m
nganti mati sumpah aku ora lali
E          F#         D#m     G#m
nduwe roso kangen aku yo isih seneng
     E        F#          B
neng kene aku pingin urip bareng..

Int. G#m..D#m..E..G#m..
     G#m..D#m..E F# B F#..

Reff :
         B         D#m    E
  neng kene neng kutho ngawi
       C#m            F#  
  jnajine tansah ntresnani

  Int. E F# B F#

         E         C#m    E
  neng kene neng kutho ngawi
       C#m        F#
  janjimu jare ra lali

    E      F#   D#m          G#m
  naliko semono kowe pamit lungo
         E          F#       B
  neng kene neng prapatan kartonyono..
    E      F#   D#m          G#m
  naliko semono kowe pamit lungo
         E          F#       B
  neng kene neng prapatan kartonyono..







 
Please rate this chords

Your page rank:

Other People See