Didi Kempot – Terminal Tirtonadi (New Version)

  
Intro : Dm G C F Dm E Am E-E
        Am

                Am
nalikane ing tirtonadi
                    E
ngenteni tekane bis wayah wengi
                Dm
tanganmu tak kanti
             E
kowe ngucap janji
         Am      E
lungo mesti bali….

Am
 rasane ngitung nganti lali
                       E
wis pirang tahun anggonku ngenteni
             Dm 
ngenteni tekamu
              E
ning kene tak tunggu
            Am
nganti sak elingmu..

           E
mongso rendeng wis ganti ketigo
            Am
opo kowe ra kroso...
         E    
yen kowe isih seneng lan tresno
            Am
kudune kowe kroso..

                Am
nalikane ing tirtonadi
                    E
ngenteni tekane bis wayah wengi
                Dm
tanganmu tak kanti
               E
kowe ngucap janji
         Am
lungo mesti bali….

Int. E Am E Am..

Reff:
        Am
  wis suwe, wis suwe, wis suwe
                  Dm
  kangen sing tak rasakke..
      E
  rasane, rasane, rasane
             Am       E
  rasane.. koyo ngene….

         Am                   A
  ning kene, ning kene, ning kene
               Dm
  aku ngenteni kowe..
         Am            E
  aku kangen, kangenku mung 
         Am   F-F-F-F Am
  kanggo kowe..

                   Am
rasane ngitung nganti lali
                       E
wis pirang tahun anggonku ngenteni
             Dm 
ngenteni tekamu
              E
ning kene tak tunggu
            Am
nganti sak elingmu..

Int. E Am E Am..

Reff:
        Am
  wis suwe, wis suwe, wis suwe
                  Dm
  kangen sing tak rasakke
      E
  rasane, rasane, rasane
           Am       E
  rasane koyo ngene….

         Am                   A
  ning kene, ning kene, ning kene
               Dm
  aku ngenteni kowe..
         Am            E
  aku kangen, kangenku mung 
         Am    F-F-F-F Am
  kanggo kowe..

                Am
nalikane ing tirtonadi
                    E
ngenteni tekane bis wayah wengi
                Dm
tanganmu tak kanti
               E
kowe ngucap janji
         Am      E
lungo mesti bali….

Am
 rasane ngitung nganti lali
                       E
wis pirang tahun anggonku ngenteni
             Dm 
ngenteni tekamu
              E
ning kene tak tunggu
            Am
nganti sak elingmu..

           E
mongso rendeng wis ganti ketigo
            Am
opo kowe ra kroso...
         E    
yen kowe isih seneng lan tresno
            Am
kudune kowe kroso..

Outro :
                Am
nalikane ing tirtonadi…..






 
Please rate this chords

Your page rank:

Other People See