FDJ Emily Young – Lungo’o

    A     B    G#m        C#m
aku wis lilo.. wis iso nompo..
      F#m     B            E
yen lungamu.. mergo wong liyo..

(Intro)
A B G#m C#m
F#m B E..

    E                       A
opo iseh kelingan.. kowe ro aku..
     B                      E
sing tau ngancani.. susah senengmu..
B/D#    C#m
nanging opo kenyataan..
           F#m
kowe nglarani ati iki..
      B                    E
kabeh janji manismu.. ora ono bukti..

(Intro) A B

    E                      A
aku ra mekso kowe.. dadi jodoku..
     B                       E
sing tak jaluk tulus.. soko ati..mu..
            C#m
nek pancen sliramu kuwi
          F#m
tulus tresno karo aku..
     B                         E
ra bakal nglungani aku mergo kurangku..

        A             B  
nggo ngopo aku nggondeli..
          G#m          C#m
dinggo ngopo aku nggetuni..
         A             B       E
jodo lan rejeki.. ning tangane Gusti..

(Chorus)
  A   B                G#m        C#m
lungo'o.. yen pancen kowe ora tresno..
        A             B           E
timbang ning kene.. jebule mung kepekso..
    A     B     G#m        C#m
aku wis lilo.. uwis iso nompo..
      A       B            E
yen lungamu.. mergo wong liyo..

(Int.)
A B G#m C#m
A B E E7
A B G#m C#m
A B E..
 
    E                      A
aku ra mekso kowe.. dadi jodoku..
     B                       E
sing tak jaluk tulus.. soko ati..mu..
            C#m
nek pancen sliramu kuwi
          F#m
tulus tresno karo aku..
     B                         E
ra bakal nglungani aku mergo kurangku..

        A             B  
nggo ngopo aku nggondeli..
          G#m          C#m
dinggo ngopo aku nggetuni..
         A             B       E
jodo lan rejeki.. ning tangane Gusti..

(Chorus)
  A   B                G#m        C#m
lungo'o.. yen pancen kowe ora tresno..
        A             B           E
timbang ning kene.. jebule mung kepekso..
    A     B     G#m        C#m
aku wis lilo.. uwis iso nompo..
      A       B            E
yen lungamu.. mergo wong liyo..

  A   B                G#m        C#m
lungo'o.. yen pancen kowe ora tresno..
        A             B           E
timbang ning kene.. jebule mung kepekso..
    A     B     G#m        C#m
aku wis lilo.. uwis iso nompo..
      A       B            E
yen lungamu.. mergo wong liyo..
      A       B            E
yen lungamu.. mergo wong liyo..
      A       B            E
yen lungamu.. mergo wong liyo..

Please rate this chords
FDJ Emily Young – Lungo’o A B G#m C#m aku wis lilo.. wis iso nompo.. F#m B E yen lungamu.. mergo wong liyo.. (Intro) A B G#m C#m F#m B E.. E A opo iseh kelingan.. kowe ro aku.. B E sing tau ngancani.. susah senengmu.. B/D# C#m nanging opo kenyataan.. F#m kowe nglarani ati iki.. B E kabeh janji […]
5 1 5 1

Your page rank:

Other People See