Via Vallen – Ra Ikhlas Lahir Batin

 ♪ Capo di fret 5

Intro : Am Em F C
        Dm Am F E

  Am          Em
Netes.. banyu ing moto
     F              C
Sliramu.. sandhing wong liyo
    Dm         Am
Sak tenane aku ra lilo
      F           E
Mergo kebacut tresno..

  Am          Em
Tali.. tresno ing janji
   F            C
Saiki.. podo ngelarani
  Dm               Am
Nanging ati ra iso ngapusi
     F                 E
Sliramu sing tak tresnani..

Int. Am Em F C
     Dm Am F E

 Am       Em
Opo.. ora kelingan
    F           C
Naliko bareng sesandhingan
   Dm            Am
Janji malah dadi kacidran
       F              E
Tresno amung dadi kenangan..

Reff :
   C               G
 Tangis.. sing tak rasakno
      Dm          Am
 Ra bakal.. ngganteni loro
      C           G
 Janjimu uwis kok ucapno
      F       E
 Gawe atiku loro..

  C              G
 Amung.. lewat foto iki
        Dm        Am
 Sing biso.. ngobati ati
       C           G
 Tak pikir malah dadi batin
  F                    E
 Aku ra ikhlas lahir batin..

Musik : C G Dm Am
        C G F..E..

Reff :
   C               G
 Tangis.. sing tak rasakno
      Dm          Am
 Ra bakal.. ngganteni loro
      C           G
 Janjimu uwis kok ucapno
      F       E
 Gawe atiku loro..

  C              G
 Amung.. lewat foto iki
        Dm        Am
 Sing biso.. ngobati ati
       C           G
 Tak pikir malah dadi batin
  F                    E
 Aku ra ikhlas lahir batin..

Outro : C G Dm Am
        C G F..E..
        Am

Dipopulerkan juga oleh Happy asmara dengan judul
Happy Asmara - Ora Ikhlas Lahir & Batin

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Dm Am Bb F
        Gm Dm Bb A

  Dm          Am
Netes.. banyu ing moto
     Bb             F
Sliramu.. sandhing wong liyo
    Gm         Dm
Sak tenane aku ra lilo
      Bb          A
Mergo kebacut tresno..

  Dm          Am
Tali.. tresno ing janji
   Bb           F
Saiki.. podo ngelarani
  Gm               Dm
Nanging ati ra iso ngapusi
     Bb                A
Sliramu sing tak tresnani..

Int. Dm Am Bb F
     Gm Dm Bb A

 Dm       Am
Opo.. ora kelingan
    Bb          F
Naliko bareng sesandhingan
   Gm            Dm
Janji malah dadi kacidran
       Bb             A
Tresno amung dadi kenangan..

Reff :
   F               C
 Tangis.. sing tak rasakno
      Gm          Dm    
 Ra bakal.. ngganteni loro
      F           C
 Janjimu uwis kok ucapno
      Bb      A
 Gawe atiku loro..

  F              C
 Amung.. lewat foto iki
        Gm        Dm
 Sing biso.. ngobati ati
       F           C
 Tak pikir malah dadi batin
  Bb                   A
 Aku ra ikhlas lahir batin..

Musik : F C Gm Dm
        F C Bb..A..

Reff :
   F               C
 Tangis.. sing tak rasakno
      Gm          Dm    
 Ra bakal.. ngganteni loro
      F           C
 Janjimu uwis kok ucapno
      Bb      A
 Gawe atiku loro..

  F              C
 Amung.. lewat foto iki
        Gm        Dm
 Sing biso.. ngobati ati
       F           C
 Tak pikir malah dadi batin
  Bb                   A
 Aku ra ikhlas lahir batin..

Outro : F C Gm Dm
        F C Bb..A..
        Dm






 
Please rate this chords

Your page rank:

Other People See